Home    programma volgend concert    25 jaar Gevleugelde Ezel     Foto's    

 

Concert op 8 december om 20.00 uur in de Gevleugelde Ezel. Maasdijk 74 in Poederoijen

 

 

Beth & Flo – klassiek pianistes met een ‘vleugeltje’ theater

met o.a. Brahms, Saint-Saëns en Rachmaninov.
 

Het concert begint om 20.00 uur. De prijs is, inclusief koffie in de pauze en een licht souper na afloop, €40

In verband met de voorbereidingen is reserveren via telefoon 0418 673597 of Mascha.v.Peijpe@inter.nl.net gewenst, liefst voor donderdagavond.

 

 

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden klassiek piano. Ze leerden elkaar kennen in de klas van Rian de Waal op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij beiden in 2014 hun Masterdiploma behaalden. Als duo geven zij verrassende concerten met een ‘vleugeltje’ theater. Ze traden o.m. op in Het Concertgebouw in Amsterdam, de Oosterpoort in Groningen en tijdens het UitFestival in Den Haag. Ook gaven Beth & Flo in 2017 concerten in New York en op Sicilië. Op Sicilië werden zij bij hun deelname aan IBLA Grand Prize – een internationaal concours – met een 8,7 onderscheiden als ‘Most Distinguished Musicians’ en bovendien ontvingen zij een eervolle vermelding voor hun uitvoering van een werk van de Nederlandse componist Ruben Naeff. In oktober 2018 was het duo op tournée in het Verenigd Koninkrijk, met enkele concerten in Londen en in het noorden van Engeland.

Het duo treedt op in concertzalen en in theaters, maar even lief op plekken waar klassieke muziek nooit klinkt. Zo speelden Beth & Flo in de zomer van 2015 tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam in een boksschool de voorstelling Slaande Ovatie, geregisseerd door Jorinde Keesmaat, waarin de dames niet alleen pianistes waren, maar ook boksers. 

In 2016 brachten zij hun eerste opnames uit op hun Vleugeltje Klassiek: de enige echte Beth & Flo-USBstick! De Vleugeltjes Klassiek werden volledig gefinancierd d.m.v. crowdfunding via voordekunst.nl. Nieuwe opnames kwamen uit in het najaar van 2018!


Verhalen, verrassingen en interactie met het publiek zijn belangrijke elementen in de concerten van Beth & Flo. Het duo is in volle vaart op een ontdekkingsreis om alles wat er mogelijk is met klassieke muziek zich eigen te maken – waarbij ze hun publiek graag meenemen!


Nieuwsgierig? www.bethflo.com
 

Tijdens de concerten kunt u genieten van schilderijen van Dick Haakman. Er zijn aquarellen v.a. 80 euro en schilderijen tussen 300 en 6000 euro. Wilt u meer schilderijen bekijken dan kunt u terecht op www.dickhaakman.com

Op de website zijn ook het jaarprogramma van de Gevleugelde Ezel, een routebeschrijving en een uitgebreid programma van het eerst komende concert te vinden. 

  

ROUTE A2  (Utrecht-den Bosch) :                  afslag Zaltbommel, N322 richting Brakel. Na ongeveer 15 kilometer bij rotonde links richting Poederoijen. Aan het eind rechts de Maasdijk op waar u na 700 meter de Gevleugelde Ezel aantreft.

ROUTE  A27 (Gorinchem-Breda)                     afslag Nieuwendijk, linksaf (vanuit Breda rechtsaf) N322. Na ongeveer 13 kilometer komt u over een sluis , kort daarna gaat u rechtsaf over een wit bruggetje, en meteen weer rechts de Maasdijk op die u in al zijn kronkels volgt totdat U, kort na het bord Poederoijen, links de Gevleugelde Ezel ziet.