Home    programma volgend concert    25 jaar Gevleugelde Ezel     Foto's     arrangement Loevestein

 

 

  

Gevleugelde Ezel, Maasdijk 74 Poederoijen, 0418 673597

 

In het kleine Gelderse dorpje Poederoijen, gelegen in de Bommelerwaard, centraal in de driehoek gevormd door Zaltbommel, Gorinchem en Heusden ligt de galerie "De Gevleugelde Ezel" in een gerestaureerde Gelderse boerderij aan de Maasdijk, nummer 74.

Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren er al ruim 20 jaar lang regelmatig  kamermuziekconcerten in de intieme sfeer die kamermuziek nodig heeft. Dankzij de professionele musici en de prachtige Steinway vleugel is de muziek altijd van hoge kwaliteit en de schilderijen die in de galerie te zien zijn geven een extra dimensie. Niet alleen voor kenners van klassieke muziek, maar ook voor mensen die niet zo vaak naar dat soort concerten gaan een ideale omgeving om goede muziek van dichtbij te horen en te zien spelen.

Na afloop is er gelegenheid met elkaar en met de musici na te praten onder het genot van wijn of sap en heerlijke hapjes.

Ook kan men boven een kijkje nemen in het atelier van Dick Haakman.

 

Programma 2017-2018

 

30 september                 Beitske Verheij                        cello

                                      Bernd Brackman                    piano

 

11 november                  Pei Pei Zhu                              viool

                                      Natasja Douma                       piano

 

13 januari                       vervallen wegens overlijden van Dick Haakman

                     

24 maart                        Milou Houtkooper                   alt-mezzo

                                      Hans-Erik Dijkstra                  piano

 

19 mei                            Primo’s del Norte:

 

                                      Erminia Fernández Córdoba   zang

                                      Arturo Ramón                         gitaar

                                      Udo Demandt                          slagwerk    

 

Later zal worden bekend gemaakt of Mascha van Peijpe haar pianoprogramma in de zomer zal spelen.              

 

 

Alle concerten beginnen op zaterdagavond om 20.00 uur in de Gevleugelde Ezel, Maasdijk 74 in Poederoijen.

De prijs is, inclusief koffie in de pauze en het souper na afloop, €40.

­Tot 1 september kunt u knipkaarten bestellen, 4 knippen voor €150, 5 knippen €180, daarna zijn er uitsluitend losse kaarten verkrijgbaar. Knipkaarten zijn alleen geldig in het komende seizoen, maar staan niet op naam, zodat u bijvoorbeeld op één avond 5 knippen kunt opmaken, maar de kaart ook 5 keer kunt gebruiken voor één persoon. De kaarten kunnen worden besteld door betaling vóór 1 september op rekening NL28 RABO 039 42 99 604 t.n.v. M.C. van Peijpe. De kaart ligt dan voor u klaar. Wilt u bij betaling uw adres vermelden?

De enveloppe met inhoud die we ter ere van ons jubileum ontvingen van bezoekers besteden wij als buffer om de concerten te kunnen bekostigen.

 

De donderdagavond voor een concert doen we inkopen, daarom stellen we het zeer op prijs als u voor die tijd per e-mail of telefoon laat weten met hoeveel personen u komt. Ons telefoonnummer is 0418 673597, ons e-mail adres  Mascha.v.Peijpe@inter.nl.net

Soms moet iemand na donderdag afzeggen. Het misstaat niet om dan 10 euro per persoon over te maken voor de boodschappen die inmiddels zijn gedaan.

 

 

Tijdens de concerten kunt u genieten van schilderijen van Dick Haakman. Er zijn aquarellen v.a. 80 euro en schilderijen tussen 300 en 6000 euro. Wilt u meer schilderijen bekijken dan kunt u terecht op www.dickhaakman.com

Op de website zijn ook het jaarprogramma van de Gevleugelde Ezel, een routebeschrijving en een uitgebreid programma van het eerst komende concert te vinden.

 

 

 

 

 

ROUTE A2  (Utrecht-den Bosch) :                  afslag Zaltbommel, richting Zaltbommel  N322 richting Brakel. Na ongeveer 15 kilometer bij rotonde links richting Poederoijen. Aan het eind rechts de Maasdijk op waar u na 700 meter de Gevleugelde Ezel aantreft.

ROUTE  A27 (Gorinchem-Breda)                     afslag Nieuwendijk, linksaf (vanuit Breda rechtsaf) N322. Na ongeveer 13 kilometer komt u over een sluis , kort daarna gaat u rechtsaf over een wit bruggetje, en meteen weer rechts de Maasdijk op die u in al zijn kronkels volgt totdat U, kort na het bord Poederoijen, links de Gevleugelde Ezel ziet.

 

 

Cadeaubonnen voor concerten kunt u kopen in de Gevleugelde Ezel of bestellen door 40 euro over te maken op NL28 RABO 39 42 99 604 t.n.v. M.C. van Peijpe onder vermelding van cadeaubon. Als uw adres erbij staat sturen we hem op.