Home    programma volgend concert    25 jaar Gevleugelde Ezel     Foto's     arrangement Loevestein

 

 

  

Gevleugelde Ezel, Maasdijk 74 Poederoijen, 0418 673597

 

In het kleine Gelderse dorpje Poederoijen, gelegen in de Bommelerwaard, centraal in de driehoek gevormd door Zaltbommel, Gorinchem en Heusden ligt de galerie "De Gevleugelde Ezel" in een gerestaureerde Gelderse boerderij aan de Maasdijk, nummer 74.

Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren er al ruim 20 jaar lang regelmatig  kamermuziekconcerten in de intieme sfeer die kamermuziek nodig heeft. Dankzij de professionele musici en de prachtige Steinway vleugel is de muziek altijd van hoge kwaliteit en de schilderijen die in de galerie te zien zijn geven een extra dimensie. Niet alleen voor kenners van klassieke muziek, maar ook voor mensen die niet zo vaak naar dat soort concerten gaan een ideale omgeving om goede muziek van dichtbij te horen en te zien spelen.

Na afloop is er gelegenheid met elkaar en met de musici na te praten onder het genot van wijn of sap en heerlijke hapjes.

Ook kan men boven een kijkje nemen in het atelier van Dick Haakman.

 

Programma 2016-2017

 

 

Dit seizoen organiseren we 4 concerten en een jubileumconcert om te vieren dat de Gevleugelde Ezel 25 jaar bestaat.

 

 

Het is weer een prachtig gevarieerd programma.

 

 

 

 

29 oktober                                  Udo Demandt           slagwerk

                                                   Elizabeth Simonian   zang

                                                   Andreas Suntrop       gitaar

 

10 december                               Martine van der Loo  fluit

                                                   Mariken Zandvliet     piano

 

11 maart                                    jubileumconcert

                                                   Ingrid Nissen             hobo

                                                   Jasper Grijpink                  klarinet

                                                   Peter Gaasterland      fagot

                                                   Mariken Zandvliet     piano

 

29 april                                       het Delta pianotrio

 

                                              Gerard Spronk          viool

                                              Irene Enzlin              cello 

                                              Vera Kooper              piano.

 

27 mei                                        Mascha van Peijpe     piano

 

 

 

 

Alle concerten beginnen op zaterdagavond om 20.00 uur in de Gevleugelde Ezel, Maasdijk 74 in Poederoijen.

De prijs is, inclusief koffie in de pauze en het souper na afloop, 35.

Het jubileumconcert kost 40 euro.

Tot 1 september kunt u knipkaarten bestellen, 4 knippen voor 135, niet geldig voor het jubileumconcert, daarna zijn er uitsluitend losse kaarten verkrijgbaar. Knipkaarten zijn alleen geldig in het komende seizoen, maar staan niet op naam, zodat u bijvoorbeeld op n avond 4 knippen kunt opmaken, maar de kaart ook 4 keer kunt gebruiken voor n persoon. De kaarten kunnen worden besteld door betaling vr 1 september op rekening NL28 RABO 039 42 99 604 t.n.v. M.C. van Peijpe. De kaart ligt dan voor u klaar. Wilt u bij betaling uw adres vermelden?

We hopen dat ook dit jaar weer donateurs een extra bijdrage op die rekening zullen storten om zo de kosten te dekken zonder dat we de prijs verhogen.

 

 

De donderdagavond voor een concert doen we inkopen, daarom stellen we het zeer op prijs als u voor die tijd per e-mail of telefoon laat weten met hoeveel personen u komt. Ons telefoonnummer is 0418 673597, ons e-mail adres  Mascha.v.Peijpe@inter.nl.net

Soms moet iemand na donderdag afzeggen. Het misstaat niet om dan 10 euro per persoon over te maken voor de boodschappen die inmiddels zijn gedaan.

 

 

Tijdens de concerten kunt u genieten van schilderijen van Dick Haakman. Er zijn aquarellen v.a. 80 euro en schilderijen tussen 300 en 6000 euro. Wilt u meer schilderijen bekijken dan kunt u terecht op www.dickhaakman.com

Op de website zijn ook het jaarprogramma van de Gevleugelde Ezel, een routebeschrijving en een uitgebreid programma van het eerst komende concert te vinden.

 

 

ROUTE A2  (Utrecht-den Bosch) :                  afslag Zaltbommel, richting Zaltbommel  N322 richting Brakel. Na ongeveer 15 kilometer bij rotonde links richting Poederoijen. Aan het eind rechts de Maasdijk op waar u na 700 meter de Gevleugelde Ezel aantreft.

ROUTE  A27 (Gorinchem-Breda)                     afslag Nieuwendijk, linksaf (vanuit Breda rechtsaf) N322. Na ongeveer 13 kilometer komt u over een sluis , kort daarna gaat u rechtsaf over een wit bruggetje, en meteen weer rechts de Maasdijk op die u in al zijn kronkels volgt totdat U, kort na het bord Poederoijen, links de Gevleugelde Ezel ziet.

 

 

Cadeaubonnen voor concerten kunt u kopen in de Gevleugelde Ezel of bestellen door 35 euro over te maken op NL28 RABO 39 42 99 604 t.n.v. M.C. van Peijpe onder vermelding van cadeaubon. Als uw adres erbij staat sturen we hem op.